Til Menu  

Finansering & Leasing

Få din bil finansieret samme sted, som du køber den

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskab, og hos NOVABIL A/S er vi specialiseret i at skræddersy finansierings- og leasingløsninger via Toyota Finans til din nye Toyota eller brugte bil. Takket være denne specialisering kan vi tilbyde en bred vifte af fleksible og meget konkurrencedygtige løsninger.

Specialisering giver styrke, og alle sælgere uddannes løbende i bilfinansiering, finansieringstyper og konkurrenceforhold, så du er sikret rådgivning af høj kvalitet. Uanset om du ønsker et lån med fast eller variabel rente, eller du foretrækker at lease bilen.

Det tætte samarbejde mellem NOVABIL A/S og Toyota Financial Services betyder, at du kan få et hurtigt og sikkert overblik over, hvad din nye bil vil koste dig. Alt i alt er der mange fordele ved at finansiere eller lease din bil samme sted, som du handler.

Billån og leasing – finansiering uden videre

NOVABIL A/S tilbyder, via Toyota Finans, en lang række finansieringsmuligheder til dig, som køber bil til privat brug. Uanset om du køber en ny eller en brugt bil, og uanset om du ønsker fast eller variabel rente, kan vi sammensætte en konkurrencedygtig løsning, som er tilpasset dine behov og din privatøkonomi.

Fordele og muligheder på billån gennem Toyota Financial Services

Vi finansierer såvel nye som brugte biler, købt hos os:

  • Lån uden udbetalig er et nyt og spændende produkt, som er et supplement til den brede vifte af lånemuligheder vi tilbyder
  • Vi finansierer køb af personbiler mod en udbetaling på mindst 20% af bilens pris -dog minimum 20.000 kr.
  • Vi finansierer køb af varevogne mod en udbetaling på 30% af bilens pris – dog minimum 30.000 kr.
  • Du vælger selv om du vil have et billån med fast eller variabel rente
  • Er din nye bil fabriksny, kan du vælge at betale lånet tilbage over op til 8 år, men vi anbefaler altid vores kunder at få afstemt km-forbrug og løbetid
  • Vi medfinansierer ekstraudstyr og tilbehør op til kr. 25.000

Dermed kan vi løse stort set alle behov, og det til meget konkurrence dygtige priser. Eller som vi siger det : TOYOTA BANKER BANKERNE

Erhvervsleasing

  • Vi laver leasing løsninger til såvel nye som brugte biler, købt hos os
  • Vi laver leasing løsninger til såvel gulpladebiler som hvidplade biler.
  • Du bestemmer perioden (min. 24 måneder)

Ønsker du en gennemgang af din bilflåde, stor som lille, kommer vi også gerne til dig - kontakt os på mail np@novabil.dk eller tlf. 51 674 655.