Til Menu  

DER ER HYBRID. OG SÅ ER DER TOYOTA HYBRID. 

Salget har i 2020 rundet 15 millioner solgte Toyota hybridbiler.

15 millioner har valgt hybrid


Toyota er banebrydende indenfor udviklingen af hybridbiler

I takt med verdens miljømæssige udfordringer for alvor kom på dagsordenen i 1990´erne plantede Toyota et frø i deres bestræbelser på at skabe mere miljørigtige biler, der i høj grad skåner miljøet. Toyotas ingeniørere havde i mange år udviklet på hybridteknologien og i 1997 lancerede Toyota den første masseproducerede hybridbil - Prius.

Prius der på latin betyder "at gå først og vise vejen". Det må man sige, at Toyota Prius har gjort. Ingeniørerene har hele tiden blevet videreudviklet på hybridteknologien og i 2016 lancerede Toyota 4. generation af Prius. Toyota Prius har 2 elmotorer, der arbejder effektivt sammen med en benzinmotor. Det giver en kraftfuld accelration fra 0-100 km/t på kun 10,4 sekunder.

Hybrid familien 2017

Hybridfamilen har fået vokseværk gennem årene 

I takt med at hybridteknologien er blevet betydelig udviklet, så er Toyota modelprogram af hybridbiler vokset tilsvarende. I Danmark kan kunderne i dag vælge mellem syv forskellige hybridmodeller: Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Auris Hybrid Touring Sports, RAV4 Hybrid, Prius, Prius+ og ikke mindst den helt nye og skrapdesignede Toyota C-HR Hybrid.

Toyota fortsætter ufortrødnet arbejdet med at lave bedre og mere miljørigtige biler og har sat ambitiøse målsætninger med en storstilet miljøplan "Toyota Environmental Challenge 2050" Med den plan vil Toyota bidrag til at reducere de negative miljømæssige påvirkninger fra køretøjer og bringe produktion og brugen af biler så tæt på CO2 neutral, som det er muligt.

  • En hybrid-bil kombinerer en elmotor med en benzinmotor, så den skal aldrig lades op, da batteriet oplades under kørslen.
  • Alle hybrid-biler har automatgear som standard og du vil opleve en køreglæde, når bilen glider afsted.
  • Når du vælger at køre hybrid, tager du et miljøbevidst valg, da bilen har et lavt benzinforbrug og et lavt udslip af CO2.
  • Alle hybrid-biler har et højt udstyrsniveau: Automatgear, klimaanlæg, multimediesystem med touchskærm og meget mere.
  • På verdensplan er der rullet mere end 10 millioner hybrid-biler ud af Toyotas fabrikker siden 1997 og hybridteknologien vinder for alvor frem i disse år.
  • En Hybrid er kendetegnet ved driftsomkostninger og batteriet er designet til at holde hele bilens levetid.