Til Menu  

Om NOVABIL A/S

NOVABILs historie begyndte i Brønderslev i starten af 70’erne, hvor Oluf Hedegaard etablerede et værksted.

Oluf Hedegaards vision var at tilbyde sine kunder en ekstraordinær service og kvalitet i det udførte arbejde.  Snart efter begyndte også forhandling af Toyota-biler, som Povl Mortensen stod for.

I midten af 80’erne skiltes de to.  Povl Mortensen etablerede sig med Toyota-forhandling og service i Hjørring,  imens Oluf Hedegaard fortsatte i Brønderslev.

Siden overtog Carsten Mortensen Toyota Hjørring efter sin far.  Senere overtog Niels Pedersen samt Ole Kragh Toyota Brønderslev efter Oluf Hedegaard i 2002.

I 2006 blev de to forretninger igen samlet, da de 1. maj fusionerede under navnet NOVABIL A/S.

NOVA er latin og betyder ny. Virksomhedens udgangspunkt skabes gennem salg af nye biler og (nye) brugte biler.  Derfor hedder vi NOVABIL.

Som følge af fusionen har NOVABIL A/S, som den eneste i Vendsyssel, skrevet ny kontrakt med Toyota om både forhandling og service af nye Toyota person- og varebiler.

NOVABIL A/S seneste større skud på stammen skete i 2007 med etableringen et nyt bilhus i Frederikshavn. Toyota Frederikshavn har både salgafdeling,  service-, og pladeværksted.

Selv om navnet NOVABIL A/S er nyt, arbejder vi stadig ud fra samme grundholdning som det hele startede med,  nemlig at levere ekstraordinær service og kvalitet i det arbejde vi udfører.

I 2020 fik Brønderslev afdelingen, for første gang nogensinde, tildelt prisen som Årets Ichiban-forhandler i Danmark.  Læs mere her:

 

 

Åbningstider

Salgsafdeling 
Hjørring, Brønderslev & Frederikshavn

Man - fre: kl. 9.00-17.30

Søn: kl. 13.00-17.00

Værksted

Man - tor: kl. 7.30-16.00

Fre: kl. 7.30-14.00 

Find os på kort