Til Menu  

Værksted i topklasse

NOVABIL A/S er din autoriserede Toyota-forhandler i Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

Skal du købe ny bil, kan du se og opleve vores store udvalg af de nye Toyota-modeller, Toyota-kvalitet med 3 års 100.000 km garanti og 12 års rustgaranti – med eller uden finansiering eller som leasing.

Ønsker du at skifte bil, tager vi gerne din bil i bytte. Vi kan give dig vurdering, så du ved hvor, du står og kan få en fair markedspris.

 

Er du på jagt efter en brugt bil, har vi altid et stort udvalg på lager. Du finder måske din næste bil på vores online brugtbilliste „Brugte biler".

 

Altid velkommen

Nyd en kop kaffe eller surf lidt på nettet i vores kundelounge, imens du udforsker vores store modelprogram. Venter du på din bil fra service er du også velkommen i vores kundelounge.


Værksteder

Du skal føle dig 112% tryg og tilfreds ved at overlade din bil til vore værksteder – om problemet er stort eller det kun er småting – om du helt har styr på bilens mekanik og teknik eller om du intet ved.

Hos NOVABIL A/S har vi ikke kun ét værksted i hver afdeling. Til fx pladearbejde og lakering har vi specialister på karrosserivæksted og på malerværksted.

Vi taler sammen

Dialog fra start til aflevering vil vi sørge for, at du altid er godt orienteret. Vi afslutter vores værkstedsarbejde med en gennemgang, sammen med dig som kunde, af enten regningen eller tjeklisten.

Tjeklisten fortæller bl.a.

 

  • hvem der har taget sig af din bil
  • de observationer og reparationer, der er foretaget på din bil
  • eventuelle fremtidige reparationer og prisen på næste service

 

Du kan straks stille eventuelle spørgsmål og du har også mulighed for at vende tilbage med uddybende spørgsmål.

Vask af bilen efter service hører til vores standardprocedure.

 

Bestil tid på værkstedet her 

 

Du er også altid velkommen til at ringe til os, telefonnumre findes til højre i det røde felt "Kontoakinformation".