Til Menu  

Malerværksted

Vores malerværksted ligger i Brønderslev. Som et samlet specialværksted har vi udbygget det til et effektivt og sikkert værksted, der også sikrer din bil den optimale farvetilpasning og lakering – uanset alder.

Du bestemmer farven, vi rammer den.

Malerværkstedet er en effektivt arbejdsplads med et dygtigt team af højtuddannede og erfarne malere, der arbejder med det rette udstyr. Vi har blandt andet to nyere malekabiner, hvor vi kan give din bil den korrekte farve og en lak. Den korrekte lakering, der ikke kun er flot men også beskytter din bil i det meget varierende danske vejr.

 

Sikkerhed over alt.

Sikkerheden er vigtig. Sikkerhed for medarbejderne, for miljøet og ikke mindst for din bil. Vi håndterer de mange forskellige stoffer med respekt – ikke kun som lovgivningen foreskriver, men med sikre håndterings-procedurer og ikke mindst med en optimal affaldshåndtering. Vi begyndte allerede tilbage i 1990’erne at håndtere affald, så mindst muligt blev ledt ud i naturen Vi er blandt andet testet og godkendt til Kvalitetsstyringssystemet KS 2000. Det sikrer dig et dokumenteret og kontrolleret kvaliteteprodukt samt ikke mindst en minimal belastning af  miljøet og maksimalt hensyn til medarbejderne.

 

Se mere under Miljø & Certifikater.

 

 

Åbningstider

Malerværksted
Man - ons: kl. 7:30 - 16:00
Tors: 7:30 - 16:30 
Fre: kl. 7:30 - 12

Tom Christensen
Tom Christensen

Malermester

T +45 51 67 46 06

tc@novabil.dk