Køb ny bil til nuværende lavere afgifter »

NY REGISTRERINGSAFGIFT PÅ VEJ

Regeringen har indgået en ny politisk aftale der medfører, at afgifterne for flere Toyota bilmodeller stiger.

Men bestiller du din nye bil inden den 18. december, kan du få bilen med den nuværende lavere afgift.

Hvad betyder de nye afgifter for dig?

Ifølge aftalen får den nye registreringsafgift nemlig ikke virkning for køretøjer, hvor der ligger en underskrevet, bindende købsaftale med en forhandler senest den 17. december 2020.

Det gælder eksempelvis for den populære Toyota Aygo x-press der i dag koster 106.990 kr., hvor afgiften vil stige med 10.101 kr. Se mere om Aygo her »

Indtil videre er alle priser på hjemmesiden og i kampagnerne baseret på nuværende afgifter, og gælder med indgåelse af bindende købsaftale med en forhandler senest den 17. december 2020. Vi er ved at beregne de nye priser og opdaterer vores hjemmeside, når alle nye priser efter de nye afgifter er klar.

Din forhandler kan hjælpe med dine eventuelle spørgsmål samt at bestille ny bil. Find din lokale Toyota-forhandler her »

Selvom regeringen og støttepartierne har indgået en politisk aftale om nye afgifter, er den endnu ikke konverteret til en lov og vedtaget i Folketinget. Der kan derfor stadig kommer ændringer med hensyn til afgifternes størrelse og tidspunktet for de nye afgifters ikrafttræden. Grundet den korte tidsperiode forud for vedtagelse af afgiftsændringen har Toyota Danmark A/S på nuværende tidspunkt ikke klarhed over en evt. fremtidig ændring i prisstrukturen for perioden efter afgiftsstigningens indtræden.

Vi arbejder nu på at opdatere vores priser og tilpasse dem en ny markedsorienteret prisstruktur.

Vi har modtaget en del spørgsmål angående de nye bilafgifter og har nedenfor samlet de svar, som vi kan give på nuværende tidspunkt baseret på de informationer, der er tilgængelige.

Vil du vide mere?

Vi håber, at du har fået svar på dine spørgsmål og afklaring på, hvad den nye aftale om bilafgifter betyder for dit bilkøb.

Nedenfor har du mulighed for at designe din næste Toyota samt se gældende priser og specifikationer.

Kontakt din nærmeste Toyota-forhandler, hvis du har spørgsmål. Forhandleren kan fortælle dig om pris, leveringstid, finansieringsmuligheder og andre relevante emner ved bilkøb.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK