Gode råd, når du låner penge til din nye bil

Der er nogle ting, du selv kan være opmærksom på, når du kigger efter og sammenligner lån.

Lånets rente
Hvor høj er renten på dit lån og hvor længe er låneperioden. Det er muligt, at du betaler mindre i månedlig ydelse, men betaler du en højere rente og i en længere periode, kan det fulde tilbagebetalingsbeløb være væsentligt højere, end du måske umiddelbart kan se.

ÅOP
ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og er den faktor, du skal kigge efter, når du kigger efter billån. ÅOP kan bruges til at sammenligne forskellige lån, hvis lånene har samme lånebeløb, samme låneperiode og betales tilbage på samme måde.

 

 

Der hersker ingen tvivl hos Forbrugerrådet:  "Toyota tilbyder den bedste og billigste samlede pakke, når det kommer til finansiering af en fabriksny bil."

Med et billån gennem Toyota Finans kan du:

  • Låne til nye og brugte biler
  • Udbetale 0%, 10%, 20% - du bestemmer selv
  • Vælg mellem fast eller variabel rente
  • Vælge en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil).
  • Medfinansier udstyr for op til 25.000 kr.
  • Udover almindelige etableringsomkostninger er der ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.

Krav ved lån: Du skal være fyldt 18 år. Det er en forudsætning, at du ikke står i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse og du skal tegne kaskoforsikring på bilen.

TOYOTA PRIVATLEASING

 

 

Service indgår altid i din privat-leasingaftale. Den indgår som en fast månedlig ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til serviceeftersyn. Virker dette tiltalende for dig? Så bør du måske lease din næste bil. Se priser, fordele ved Toyota Privatleasing, udbud af modeller.

DÆKNING

Det unikke ved konceptet er, at alle kunder der fra 1. april 2022 finansierer, eller leaser deres under et år gamle Toyota personbil, er dækket af Toyota DÆKning. Og de er dækket indtil bilen bliver 3 år.

Det betyder, at du kan ringe efter kyndig assistance, hvis du punkterer eller dækket på anden vis bliver beskadiget under kørsel. 

Via Toyota Vejhjælp bliver bilen bragt til et autoriseret Toyota-værksted, der håndterer reparation eller udskiftning af dækket – helt uden omkostning for dig. 

DÆKNING - en bekymring mindre...

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK