Corolla Cross

 

Med den helt nye Toyota Corolla Cross får du og din familie alt, I har brug for til hverdagens uforudsigeligheder. Takket være en fremragende brændstoføkonomi, firehjulstræk og en rummelig kabine med intuitiv teknologi får du med den praktiske Corolla Cross alt, hvad du skal bruge, for at komme tilbage i førersædet.

 

FAMILIEVENLIGE FEATURES

Den helt nye Toyota Corolla Cross giver mulighed for al den underholdning, du og din familie skal bruge for at få en behagelig tur. Takket være en bred vifte af opkoblede funktioner i bilen – lige fra cloudbaseret navigation i realtid via en 10,5” multimedieskærm til et 12,3” stort digitalt multiinformationsdisplay – er det endda blevet sjovt at køre børnene i skole igen.

Kørsel uden bekymringer

Corolla Cross Hybrid er designet med fokus på styrke og praktiske egenskaber, hvilket gør den perfekt til at køre børnene i skole eller på familiebesøg i weekenden og alt derimellem. Med det solide firehjulstræk* og den forbedrede brændstoføkonomi kan hele familien nyde køreturen med ro i maven, uanset hvor turen går hen. Kør med total tryghed uanset vejret, og nyd den agile Corolla Cross Hybrid. En SUV, der er bygget til familielivet.

Kørsel uden begrænsninger

Corolla Cross kommer med 5. generations hybridteknologi. Du er godt forberedt til køreturen året rundt, takket være det intelligente firehjulstræk*. Hybridbilen fungerer ligesom traditionelle biler, men giver dig en af klassens bedste brændstoføkonomier, uden at du behøver at tænke på, hvor langt du kan køre. Tank bilen som du plejer – Toyotas hybridmodeller er selvopladende, og du skal derfor ikke bruge et ladekabel, når du skal lade batterierne. Men det er ikke det hele. Brug regenereringsfunktionen til at gemme elektricitet til et senere tidspunkt, mens du bremser eller ruller.

*Firehjulstræk fås som tilvalg. 

 

Book din prøvetur her

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK