Toyota C-HR

Hvorfor nøjes med at køre på gaden, når du kan indtage den?

Væk opsigt og skab respekt i en bil, der afspejler din personlighed. Toyota C-HR har lige siden introduktionen i 2017 været et designikon, og nu er den blevet endnu skarpere i sit udtryk. Sæt dig ind i den rummelige kabine, nyd den lækre interiørkvalitet, læg hænderne på rattet og styr ud mod dagens eventyr. Toyota C-HR baner vej for unikke oplevelser. For det er en bil, der kører udenom det ordinære.

Hvorfor lade omgivelserne præge dig, når du kan præge omgivelserne?

Den mulighed ligger lige om hjørnet, når du kører i den faceliftede Toyota C-HR. Det er en moderne coupé med skarpe linjer og et markant formsprog. Det dynamiske og kompakte design passer perfekt til den urbane livsstil. Samtidig er det en SUV med en kraftfuld fremtoning og en rå attitude, der bekræfter indtrykket af en bil, der ikke lader sig sætte i bås.

 

Skræddersyet JBL-audiosystem

Toyota C-HR fås med et skræddersyet JBL-audiosystem, der kan gøre enhver køretur til en storslået musikoplevelse. Tilslut din smartphone, vælg din yndlingsplayliste til turen og nyd musikken i din egen koncertsal på fire hjul. 

Læg hverdagen bag dig!

I en verden, hvor alt er det samme, kan det være godt at skille sig ud. Toyota C-HR tilbyder et flot design og en stærk 2.0 liters hybridmotor med hele 184 hk. Tag en tur, og oplev den unikke Toyota C-HR.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK